18 March 2017

# deko # DIY

MOOD RAJIN LAGI

ASSALAMUALAIKUM..
Mood rajin grandma ni datang lagi hari ni...entah apa la yang rajin sangat grandma Darwisy ni...proses tukar posisi perabot lagi mana yang patut...tukar sana tukar sini lastnya dah tak tahu mana nak dialihkan lagi....tapi tetap buat juga ikut rasa mana yang perlu....


Alih meja makan ni pula..nak dialih ke mana lagi pula grandma ni ! alahai grandma Darwisy ni ! buat la apa pun grandma janji dapat kepuasan hati sendiri...


Siap juga part dibahagian ni...senang hati grandma dah nampak posisi perubahan yang lain kat bahagian ini...


Nak ubah sudut ini pula...alih dan pusingkanlah yang mana perlu...kena lakukan satu persatu dulu...


Akhirnya siap juga sudut yang nak diubah susun aturnya...
cari kepuasan hati grandma nak mengemas mana yang perlu..inilah salah satu terapi diri untuk grandma juga ni..bila lihat suasana rumah bersih dan cantik buat hati grandma seronok sangat...


Siap juga kerja grandma Darwisy kali ini..bab alih mengalih ! ubah mengubah ni ! dah memang kerja kesukaan grandma Darwisy ni...ruang rumah seconet tapi nak buat macam ruang besar pula grandma ni... alhamdullilah rumah kecik ni lah tempat tinggal grandma sekeluarga..ianya bagaikan syurga dunia buat grandma dan family...aamiin...

Entri berkaitan...


p/s terapi minda dan jiwa...

10 comments:

  1. Replies
    1. x ada la luqman...biasa jer...

      Delete
  2. Comelnya umah granma ni...sweet je tgk

    ReplyDelete
  3. lawa laaa. english style sangatttt

    ReplyDelete
  4. wah...cantik dan kemas...macam english style

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah biasa jer nadia...mekacih...

      Delete
  5. cantik sungguh rumah mama..kita nak berhias tapi 5 minit jek lah hahaha

    - JOM JOIN GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM -

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah biasa jer hernee...mekacih...

      Delete