HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Tuesday, March 14, 2017

SERONOK BELAJAR ILMU BARU

ASSALAMUALAIKUM...
Haiiii kawan-kawan..selamat petang Selasa...hari tu grandma ada buat entri nak stop jer berblog ni kalau nak tahu tekan sini.....mood berblog grandma hari tu memang rasa merundum teruk tapi atas nasihat teman blogger Mialiana...semangat grandma ini kembali semula...dapat belajar darinya tentang perkara-perkara yang mama tak pernah buat sama sekali...inilah ilmu pertama yang mama perolehi dari Mia..

Memang seronok dapat mempelajari perkara baru dalam cara berblog ini...terima kasih Mia atas ilmu yang diberikan dan membantu rakan-rakan blogger yang lain juga...terima kasih juga kerana sudi memberikan ilmu mia pada grandma Darwisy yang dah berusia dan yang tak tahu apa-apa ini...

Alhamdullilah !! ilmu yang grandma perolehi ini akan terus di gunakan semasa meninggalkan komen di blog kawan-kawan semasa grandma berblogwalking nanti..berblogging dah lama tapi masih tak mempelajari lebih dalam ilmu berblog yang ada...

 p/s dah berusia ni la baru dapat ilmu yang berguna ini...


4 comments:

  1. Teruskn blogger.. Dont give up..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mama.. Jangan stop tau... Teruskan menulis :)

    ReplyDelete
  3. Semoga akak terus kekal positif dalam dunia blogging.. =)

    ReplyDelete