HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Wednesday, April 19, 2017

HARI INI DALAM SEJARAH

ASSALAMUALAIKUM
Wah !! memang hari ini dalam sejarah blog mama la...tak pernah post entri hingga ke 11 entri dalam satu hari...rasanya kalau sampai malam lagi banyak entri dalam hari ini...gigih dan semangat berblog mama hari ini yee...kalau team JDT dan kawan-kawan datang menyinggah tinggalkanlah komen kat 11 entri mama ni yer...melampau mama ni kan paksa orang tinggalkan komen kat entri dia...hahahaa....

11 comments:

  1. WOW.... SEMANGAT APA YG MERESAP DLM BADAN MAMA NI?????
    (RASANYA NI KOMEN KEDUA SK HR NI DI BLOG MAMA. KALU CUKUP 11, MAMA KENA BELANJA TAU!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaa semangat berblogging ni seri...boleh no hal nyer...

      Delete
  2. assalamualaikum...
    rajin nya mama sampai 11 entry.. Dilah ni kalau sempat buat draft entry schedule utk 2,3 hari.. mana tau hari2 esok tak sempat nak menghadap blog kan.. hehe.. syabas mama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih dilah...ada idea yg dtg...jadi teruskn jer...

      Delete
  3. wahhhh.... semangat mama... chaiyukkk... mia support...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia...semangat membara ni...

      Delete
  4. Replies
    1. sesekali uyul...ada masa up entri...

      Delete
  5. tahniah.. bukan senang tu nak buat entri banyak dlm satu hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih pokcik....betul tu sesekali jer dpt ilham mcm ni...

      Delete