HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Saturday, April 22, 2017

MAPS LIVE YOUR DREAM MOVIE ANIMATION PARK STUDIO

ASSALAMUALAIKUM...
Wah !! satu lagi taman tema yang akan dibuka di Ipoh Perak pada 26 Jun 2017 nanti...pada kawan-kawan yang berdekatan pasti seronok dengan taman tema yang baru ini...best juga tengok taman tema baru ni...taman tema Boboi Boy...kalau bawa dak Darwisy pasti dia suka dan seronok sangat..tengok gambar jer dah buat dak Darwisy seronok dah ni..nanti kita pergi yer Darwisy kita jenjalan jauh sikit kali ni...



Pada kawan-kawan bersedialah dengan taman tema park yang baru ini...di bawah ni gambar-gambar taman tema yang masih dalam proses pembuatannya...kita boleh pergi bila taman tema ini sudah dibuka pada 26 Jun 2017 nanti...


Pintu depan ni jer dah buat anak-anak seronokkan...ada patung Boboi Boy dan Yaya...











p/s Malaysia pun dah semakin maju sekarang ni...


6 comments:

  1. Nampak memang best. Tapi harganya tu mahai beno huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mmg best...harap2 boleh masuk...

      Delete
  2. aduhaii ada boboiboy tu..memang teruja la The Ilhams..

    - Blog Hernee Nazir-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg x boleh tahan hernee...mesti teruja budak2 ni...

      Delete