HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Sunday, April 9, 2017

TIDAK BOLEH BERBLOGWALKING

ASSALAMUALAIKUM...
Korang hari ni mama sedih la sebab tak dapat singgah ke blog korang semua..sebab blog mama ada masalah la sekarang ni...semua link blog dalam simpanan mama hilang semuanya...mungkin ada salah silapnya masa tukar header semalam...sori korang sebab hari ni mama tak dapat singgah ke blog korang semua...



Semua link blog kat sidebar mama ni kosong dan hilang terus...tak tahu la mana silapnya...teman-teman JDT Blogger sorry yer mama tak dapat nak blogwalking sekarang... 


tengok la kat bloglist ni semuanya dah kosong...parah betul ni ! nak kena cari semula link blog korang semua dan masukkan semula...terpaksa la mama masukkan link blog korang yang mama ingat dulu...


p/s pening betul dibuatnya...



6 comments:

  1. CCL pun mengalami masalah yg sama jugak 3 hari lepas..gigh kena masukkan satu persatu yg mana ccl ingt ..tpi ramai pulak blogger2 yang kena hadap bloglist selalu hilang ni

    ReplyDelete
  2. Dah ok dah kan sekarang sbb tgk bloglist mama dekat side bar ini macam dah ok.

    ReplyDelete
  3. saya pun hilang jugak haritu
    sekarang ni semua blog yang saya follow masuk dalam bloglist, hehehe

    ReplyDelete