HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Friday, May 19, 2017

AN EXCLUSIVE PREVIEW FOR SELERA KAMPUNG RAMADAN BUFFET DINNER AT SWISS-INN JOHOR BAHRU

ASSALAMUALAIKUM...

Bila bulan ramadan pasti ada yang tercari-cari tempat untuk berbuka puasakan ! oleh itu mama syorkan kawan-kawan datanglah ke sini untuk berbuka di Rilek The Cafe Swiss-In Johor Bahru ini..memang terbaik hidangan yang disediakan untuk berbuka puasa di sini nanti...semua makanannya bercirikan "Selera Kampung"asli...


SELERA KAMPUNG BUFFET RAMADAN SWISS-INN JOHOR BAHRU
-Rilek The Cafe-

EarlyBird Promotian
RM68 nett - For Adult
RM nett - For Child (5-12Years)

Voucher  Purchase from 1 April-26 May 2017
Special Deal - Buy 5 Adult Voucher FREE 1 Voucher

RM88 nett - Adult
RM40 nett - Child

For reservation or enquiries, please call :
07-218 3333 ext : 3351 or 07-283 5226


Lokasi untuk Buffet Ramadan ini adalah di Rilek The Cafe..

 Operation Hours :
Weekdays 
6.30am-11pm

Weekends
6.30am-1am

Venue
Level One



Swiss-Inn ini telah beroperasi selama 2 tahun dan inilah tahun kedua untuk promosi Buffet Ramadan ini...semoga Swiss-In ini akan terus maju dan terima kasih atas jemputan..next time bolehlah kami dijemput lagi untuk promosi yang lain-lain juga...


Inilah antara signature yang ada di Rilex The Cafe
-Asam Pedas Bandar Maharani
-Percik Chicken Chop
-Sizzling Prawn Noodle
-Laksa Johor
-Secret Mix Chiang Mai Prawn
-Beef Fajitas
-Fire Grill Burger


Jom kita nikmati lauk pauk SELERA KAMPUNG di Rilex Cafe ini..jom kita lihat menunya yang ada...













Ada Gulai Kawah di sini...




Rojak Mamak...


Aneka Ikan Bakar


Nasi Briyani Kambing Bakar




Laksa Johor


Sedap dapat makan laksa Johor dengan kuahnya yang pekat ini..


Bihun Sup Daging


Ulam-Ulaman dan Pembuka Selera makanan kampung...


Terdapat juga bermacam-macam jenis sambal dan ulam-ulaman terdapat di sini..peh meleleh air liur tengok semuanya ni...mama ambil sedikit sambal belacannya aduh !! memang  power dan sedap...tapi tak boleh makan banyak sebab takut sakit perut pula...tapi keseluruhan makanan kat sini memang sedap-sedap belaka...


Sedap dan menyelerakan bila tengok semuanya ni...


Bermacam-macam jenis kerabu juga ada di sini..


Ikan sepat masin,telur masin dan ulam-ulaman...


Cendol Gula Melaka dan ABC Aneka Rasa


Memang menarik sekali susunan bahan-bahan untuk ABC yang diletakkan di sini...seronok tengok semua bahannya yang berwarna-warni...


ABC ni mama letak jer bahan-bahan yang mama suka terutamanya kacang tu...semuanya buat rasa sejuk kat tekak...pastu lebihkan susunya memang best rasanya...


Cendol Gula Melaka  


Bermacam-macam jenis dessert yang ada di sini...semuanya sedap-sedap belaka...


Sedapnya bila tengok dessert ni...


Beraneka buah-buahan juga disediakan di sini...


Murtabak dan Roti John


Asam Pedas Maharani


 Biasanya kalau makan kat luar asam pedas yang diletak dalam periuk tanah macam ni dipanggil Asam Pedas Claypot...


Bermacam-macam air minuman sejuk yang disediakan..terdapat 5 jenis air minuman yang disediakan..pilih saja mana-mana yang disukai...


Warung Aneka...Kopi Muar dan Teh
Minuman Panas juga ada disediakan di sini...pilih saja yang disukai...mama nak buat teh o hari tu tapi cari gula pula tak ada...nak tanya staff yang jaga bahagian sini tapi seorang pun tak ada nak tanya gulanya jadi minum jer la air panas yang sudah siap disediakan jer.. 


Untuk yang ingin menempah bolehlah menghubungi Swiss-In untuk mendapatkan harga special promosi yang ada...

Swiss-In Johor Bahru
Lot 512,Jalan Syed Mohd Mufti
80000 Johor Bahru 
Johor Darul Takzim .


Website : SwissGarden

Instagram : @rilekthecafe

For reservation or enquiries, please call :
07-218 3333 ext : 3351 or 07-283 5226



5 comments:

  1. uih..pecah perut nak makan semua ni..hahaha...alahai mama,semuanya menyelerakan

    ReplyDelete
  2. Sedapnya tengok makanan ni.. Kalau dekat2, leh terjah ni..

    Eraz Fadli - http://www.erazfadli.com/2017/05/iftar-ramadan-nuansa-aspirasi-ramadan.html

    ReplyDelete
  3. Oh my Allah, what's with all these delicious menus from well-known hotels all over the states? Buat rasa nak pergi sana sekarang and get to experience the taste. Lucky you, though!

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Semua hidangan nampak menarik sangat kan mama.. sedap dapat makan masakan kampung..

    ReplyDelete