11 July 2017

# kisah anak

GAJI PERTAMA BELANJA MAKAN MALAM SEKELUARGA

ASSALAMUALAIKUM...

Alhamdullilah dapat juga gaji pertama anakandaku yang telah bekerja selama sebulan lebih...kalau nak tahu cerita berkerja di mana tekan sini..dapat juga belanja kami makan seisi keluarga di luar...


Dah ada orang belanja memang seronoklah semuanya...semua menu nak diordernya..mama order nasi goreng sea food jer sebab kat sini sedap rasanya...


Anak mama order makanan yang disukainya..ada yang order nasi paprik..nasi daging merah,tomyam campur,kerang rebus,burung puyuh goreng tapi sayangnya gambar lupa nak snap...



Makanan mama saja yang sempat disnap sebab sampai dulu..jadi bila dah makan yang lain-lainnya dah lupa nak ambil gambarnya...


p/s alhamdullilah kenyang semoga anak mama dimurahkan rezeki selalu...



5 comments:

  1. memang makan besar ni..menu pun sedap-sedap
    JanjiKita

    ReplyDelete
  2. Allhamdulillah.. smg anak mama sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan lagi rezeki selepas ni, inshaAllah

    ReplyDelete