07 July 2017

# review Maybelline Clearsmooth

MAYBELLINE | CLEARSMOOTH ALL IN ONE

ASSALAMUALAIKUM...
Seronoknya dapat beli bedak Maybelline pink ni...box pinknya yang cantik dan menarik ni membuat hati terpikat terus...kebetulan bedak mama memang dah nak habis jadi tak perlu nak cerita panjang terus ambil satu..hahahaa kenalah bayar dulu yer bukan free....


Mama memang dari dulu dah biasa menggunakan bedak Maybelline ni..semalam mama cari juga bedak ini yang ada foundation sekali tapi stoknya dah habis pula..jadi dari tak ada ambil jer la color pinky ni...sweet juga..


jom kita tengok apa yang menariknya tentang bedak compact Maybelline ni..

Maybelline New York Clearsmooth All In One UV+Lightening Oil-Control Two Way Cake..

TANPA KILAP SEPANJANG HARI
Formulanya memberikan hasil akhir tanpa kilap sepanjang hari.

PERLINDUNGAN MENYELURUH TERHADAP SINAR UV
SPF 32 PA +++ melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan kulit menjadi gelap/kegelapan kulit

TAHAN SEPANJANG HARI
Formula ringan dan tidak menutup/menyumbat pori,makeup tahan sepanjang pemakaian.

KULIT TERLIHAT CERAH/KECERAHAN SERTA MERTA
Menjadikan kulit terlihat lebih cerah dan  alam semulajadi.

MENYAMARKAN NODA
Bedak ultra fine/halus dan lapisan pigmen menyamarkan noda/cela dan ketidaksempurnaan
pada wajah dengan mudah.

KULIT TAMPAK HALUS
Takstur bedaknya yang lembut menjadikan kulit wajah terlihat  lebih halus.

MERATAKAN WARNA/TONA KULIT
Diciptakan untuk warna/tone kulit Asia, tiap warnanya memberikan hasil makeup wajah
natural dan merata.

CARA PEMAKAIAN
Sapukan pada wajah dan leher dengan span.Sesuai untuk penggunaan seharian.tidak menimbulkan komedogenik dan lembut pada kulit.



3 comments:

  1. wah....gadget baru nampaknya...hehehehe

    ReplyDelete
  2. makin meletuplah kak masz lepas ni hehe

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  3. nak try beli gak la nanti

    ReplyDelete