01 August 2017

# sakit

BADAN SAKIT GUNA MESIN URUT

ASSALAMUALAIKUM...
Bila keluar jenjalan ada saja yang terpandang,berkenan dan terbeli...hubby memang teringin nak cari kerusi urut tapi harga semuanya jenama agak beribu riban la...tak mampu mama nak beli nak hoii...tapi bila hubby dah jumpa massage pillow ni bolehlah difikirkan sebab harganya pun mampu milik...kesian hubby asyiklah mengadu sakit-sakit dan sengal badan...suruh mama urut memang boleh tapi sekejap jer la sebab tangan orang lama ni dah tak boleh nak urut lama-lama sangat...mulalah tangan mama pula yang lenguhnya...


Test punya test mulalah terasa bestnya...bolehlah untuk mengurut badan, kaki yang lenguh-lenguh tu...harganya pun taklah berapa mahal sangat hanya RM400 saja...kalau beli satu harganya RM290 beli 2 dapatlah harga RM400...jadi kalau fikirkan memang okaylah...ada warrantynya 1 tahun...dapat barangan percuma lagi satu...okay la untuk urut badan yang sakit dan lenguh tu...


Beli 2 massage pillow tu dapatlah hadiah percuma Eye massager ni...sedap juga gunakan eye massager ini...bila dah penat menghadap laptop urut mata gunakan alat ini terus mata jadi segar semula...okaylah puas hatilah dapat beli massage pillow dan dapat percuma eye massager ni...

p/s badan dah berusia perlukan urutan juga...


1 comment:

  1. badan kalau lepas urut memang best kan kak

    ReplyDelete