01 August 2017

# blog

CHECK SEO BLOG MAMA

ASSALAMUALAIKUM...

Alhamdullilah !! sejak tukar template blog yang baru ini SEO Score blog mama pun dah semakin baik..percubaan untuk tukar template yang baru ini berhasil juga akhirnya walaupun tak 100% tapi yang ini pun dah cukup memberansangkan...kena juga terus berusaha memantapkan blog mama ini...dulunya memang terasa sendu sesangat blog ni...atas dorongan kawan-kawan dapat juga meneruskan usaha berblog ni...pada kawan-kawan boleh juga check seo score blog kat link di bawah

p/s proses memantapkan blog lagi...

10 comments:

  1. kite pun tak sampai lagi tahap tue..baru tukar template 78% je..banyak lgi nak kena improve sampai jadi 100%

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh teruskn usaha lg kn...

      Delete
  2. Good job, mama. Semoga murah rezqi hendak-Nya.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete