01 August 2017

# contest # giveaway

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

ASSALAMUALAIKUM...
 SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

Jom kawan-kawan kita join contest dari blogger Kak Noor pada yang nak join sekali klik jer banner kat atas tu yer...

Hadiahnya memang menarik sekali jom tengok hadiahnya di bawah...

 Hadiah yang bakal di berikan adalah Tuala Sulaman Pakej Family untuk 3 ORANG BLOGGERyang bertuah! Set Pakej Family ni best tau sebabnya terdapat 3 helai tuala.
  • 1 helai tuala Mommy
  • 1 helai tuala Daddy
  • 1 helai tuala Si Comel
Contest berlangsung selama sebulan dari
1Ogos- 31Ogos 2017
Pengumuman pemenang pada 
1 Sept 2017


11 comments:

  1. Insyaallah akan join nanti...gudluck mama masz..

    ReplyDelete
  2. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  3. terima kasih sbb join..gudluck mama

    ReplyDelete
  4. singgah dari segment yang sama..good luck sis

    ReplyDelete
  5. SINGGAH PAGI

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/sulaman-comel-merdeka-contest-31ogos2017.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. Good luck mama masz...singgah dari segment yg sama.. :-)

    ReplyDelete