09 October 2017

# DIY

DIY | TAMPAL WALLPAPER

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ni buat diy meja kecik kat dapur ni...ubah color alasnya dari plain ke yang berbunga sedikit...lagi pun yang lama dah teruk sangat alasnya...jadinak snap gambar sebelumnya...

Bila meja dah siap ada baki wallpaper tu.. jadi mama lekatkan jer kat almari dapur ini..okay jugalah tak terbuang baki wallpaper tu...

Bila ukur memang cukup-cukup jer baki wallpaper tu...maka diy kat sini pulak...


Okaylah tu, siap juga akhirnya...nampak cerah sedikit kat sini...kalau dapat tampal keseluruhan almari tu rasanya lagi nampak kelainannya...kalau nak lebih cantik memang kena keluar modal lagilah nampaknya...tak apalah biarkan macam tu dahulu...

p/s semuanya nak diy...

1 comment:

  1. Makin bertambah semangat kita ke dapur kalau cerah camtu kan..

    ReplyDelete