01 January 2018

# makan2

LAYAN MAKAN TAKOYAKI

ASSALAMUALAIKUM..

Sedap pulak layan makan Takoyaki Cheese Sado ni...pergi Giant nampak ada gerai takoyaki ni kat depan pintu masuk Giant UMall ni...terus beli sebab nak cuba rasa macam mana sadonya takoyaki ni...

Sedap juga rasanya...semalam anak mama beli 2 bekas RM10 sebab ada promosi..harga biasanya setiap satu bekas tu dalam RM6...dalam satu bekas tu ada 6 ketul takoyaki jadi bermakna setiap 1 biji takoyaki tu jatuh harga seringgit sebiji...

Mahal jugalah harganya tapi kalau rasanya sedap kira okaylah tu...sekarang ni semua harga makanan memang dah naik sebab harga barang-barang semuanya dah mahal...nak jual mahal pun tak kisah tapi janji rasanya sedap dah kira okay...

Kalau ada yang nak menempah Takoyaki Cheese Abang Sado ni bolehlah menghubungi no hp dibawah ini...
017-7174240 / 0187780269

p/s takoyaki JDT ni...

3 comments:

  1. this is my fav! Dah habis sebekas pon mesti nak lagi. Hehee

    ReplyDelete
  2. my fav jugakkk... lama x makan takoyaki... huhuhu

    ReplyDelete
  3. sedap . lama rasanya tak makan takoyaki

    ReplyDelete