07 April 2018

# kisah anak

ANAK MENANTU BELANJA MAKAN MALAM

ASSALAMUALAIKUM...

Anak Menantu Belanja Makan Malam | Hari ni kami sekeluarga makan malam di Mama Chop Papa Grill di Taman Universiti...kononnya nak makan di satu restoren di Senai tapi tak ada luck malam ni sebab restoren tu tutup jadi tukar tempat makan jer la...anak mama teringin nak makan western food malam ni...alhamdullilah semoga sentiasa murah rezeki anak-anakku...

Semua dok pilih menu yang disukai...tak tahu mama nak pilih menu apa malam ni...

Last sekali pilih menu no22 tu Grilled Sirloin Steak...sebenarnya mama tak pernah lagi makan di sini tapi anak-anak dah pernah makan...jadi mama pilih jer mana-mana menu yang diharap rasanya sedap...

Dah pun sampai menu pilihan mama...maka mencubalah menu yang mama pilih tadi...alhamdullilah sedap rasanya...makan licin pinggan mama malam ni...

Menu pilihan hubby malam ni...makan burger saja...

Menu anak mama yang berdiet salad sayur..menu yang lain sama macam mama juga cuma menantu mama pilih menu Grilled Barbeque Chicken tapi tak sempat nak snap gambarnya...

p/s alhamdullilah kenyang perut malam ni...

No comments:

Post a Comment