10 April 2018

# cerita makan # makan2

KAFE VIRAL EAT & REPEAT | SEMUA BOLEH MAKAN DAN RASA

ASSALAMUALAIKUM...
Kafe Viral Eat & Repeat Semua Boleh Makan Dan Rasa | Semalam anak mengajak mama makan kat kafe ni...memang tak tahu pada mulanya bila dah nampak signboard ni barulah tahu kafe viral kat facebook ni...dapat juga merasa makan di kafe melayu ala-ala Boat Noodle ni...


Semua makanan yang dijual di sini berharga RM1.90...kalau tak cukup silalah order lagi yer...semalam anak mama order semua makanan yang ada di sini...hanya mee kari dan mee bandung jer yang dah kehabisan...


Masa sampai ke sini semalam memang ramai pelanggan yang berada di dalam kafe ini...nasib baik kami sampai ada pelanggan yang keluar jadi tak payahlah nak menunggu lama...


Menu yang kami order semalam...


Minumannya diletakkan dalam bekas kecik ni...tak cukup air boleh order lagi yer...


Tu dia sekali sampai menu yang diorder penuh satu meja kami...memang nampak sedap semuanya...


Mee rebus 


Laksa Utara dan Rojak Petis

Kepak ayam goreng


Pulut Mangga dan Sagu Gula Melaka untuk pencuci mulut...




Ada lagi menu yang tak sempat di snap hubby dah makan dulu...nasi goreng Cina,Mee Hailam , Nasi Putih Paprik rasanya...tak apalah lain kali memang boleh repart lagi...pada kawan-kawan yang teringin mencuba bolehlah ke sini di alamat...

Kafe Eat & Repeat Johor Bahru
Bandar Baru Uda 
81200 Johor
(berdekatan Mydin bandar Baru Uda)
Waktu Operasi : 11am - 6Ptg

Nak tengok video klik link dibawah ni...


4 comments:

  1. Pernah pergi sekali, tapi dekat bangi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ke...mmg ada cawangan kat sna kn...

      Delete
  2. menarik betul menu2 nya.. kompem kenyang ni makan bermangkuk-mangkuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mar..mmg kenyang..

      Delete