05 April 2018

# kisah anak # sakit

MENEMANI ANAK HARI KE 2

ASSALAMUALAIKUM...

Menemani Anak Hari Ke 2 | Pagi-pagi mama dah siapkan makanan bekal anak untuk di bawa ke hospital untuk hari ke 2 ni...menu simple jer hari ni...belum ada kesempatan untuk keluar membeli barangan basah dapur...jadi masak apa yang ada saja....

Sampai di hospital memang belum makan tengahari lagi anak mama ni jadi tolong suapkan anak dengan bekal yang mama bawa tadi...

Maka makanlah berjemaah bersama-sama bekal yang mama bawa tadi...

Elok lepas kami makan sampai pulak menu makan tengahari dari hospital...

Sekali lagi kami makan berjemaah menu yang disediakan untuk orang sakit ni...mama suka salad yang disediakan...anak mama makan menu pilihannya iaitu Rosted Chicken With Basil Sauce and Tomato n Zucchini...Spiced Sweet Potatoes, Garden Salad ,White Rice and Orange Juice...

Licin juga makanan orang sakit ni...orang yang tak sakit pun bedal sekali maka habis juga makanan yang disediakan...

Last sekali baru isi form untuk survey makanan yang disediakan untuk hari ini...

p/s sesekali dok hospital mahal macam ni best juga...

2 comments:

  1. Semoga anak mama cepat sihat ya..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Maa..
    Kasihannya anak Mama. Moga lepas rawatan ni bertambah baik-baik aja hendaknya ..

    ReplyDelete