02 April 2018

# DIY

DIY | TAMPAL WALLPAPER BATU

ASSALAMUALAIKUM...
Diy Tampal Wallpaper Batu | Sebenarnya ada baki 2 roll wallpaper batu ni selepas digunakan masa buat taman kat ruang rehat depan rumah mama ni...jadi dari tak digunakan hubby dok tampalkan wallpaper tu kat dinding belakang ruang menonton tv ni...

Inilah ruang menonton tv di rumah mama...simple jer dekonya kat sini...jadi hubby buatkan perubahan sedikit di dinding bawah tv tu...

Proses hubby menampal wallpaper batu kat sini...

Cepat jee siapnya sebab dinding di ruangan menonton tv ni kecil jee...nampaklah sedikit kelainannya disitu...akhirnya berguna juga baki wallpaper yang ada tu...

p/ s nilah jadinya kalau laki bini suka mendeko...

10 comments:

  1. wallpaper tu cantik kak, nampak 4D pulak :D

    ReplyDelete
  2. nampak macam real batu tu kan ma

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah eda...mmg nampak mcm batu betul..

      Delete
  3. wahhh belum raya dah siap deko..

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang hernee deko awal2...nanti bln puasa dah x larat nak buat...

      Delete