14 April 2018

# kisah anak

RUTIN BULANAN ANAK BELANJA MAKAN

ASSALAMUALAIKUM...

Rutin Bulanan Anak Belanja Makan | Alhamdullilah rezeki anak-anakku...memang dah jadi rutin bulanan kami sekeluarga  keluar makan bersama-sama..semoga semakin murahlah rezeki anak-anakku ...

Malam ni menantu mama tak dapat join sekali sebab ada meeting di tempat kerja...jadi mama anak dan cucu saja yang keluar makan malam kali ini..

Menu pilihan mama kali ini Fish & Chips..hubby order nasi lemak tapi tak sempat pulak nak ambil gambarnya..

Pilihan mak buyong nak makan ais kepal milo malam ni tu sebab pi ke kedai ini sebab ada pilihan yang dicari...

Pilihan Darwisy nak juga makan cendol milo ni...last-last.tak terhabis juga sebab mata dah layu nak tidur...

p/s selamat malam semua...

2 comments:

  1. Assalam Maa.
    Waaa meriahnyaa..rezekikan Maaa..alhamdulilah..

    ReplyDelete
  2. saedapnya ais kepal milo tu...cendol pun ada milo jugak...sedapnya mama

    ReplyDelete