01 April 2018

# JDT BLOGGER

TEMAN JDT BLOGGER PART 2

ASSALAMUALAIKUM...
Teman JDT Blogger Part 2 | Entri bergambar lagi kali ini sambungan untuk part 2 pula...sebelum beredar pulang kami habiskan masa bergambar bersama-sama...gambar ni semua pun adalah dari ahli group whatsapp kami...mana gambar yang tak ada just copy jer dari ahli group whatsapp kami...seronok tengok gambar-gambar mereka semuanya di sini..jelas terpampar di wajah mereka semua saat kegembiraan bila dapat bertemu lagi bersama-sama...












p/s terima kasih semuanya...

4 comments:

  1. I is jeles sebab I xde dalam gambar ni..sila crop gambar saya letak celah2 sinun ye mama..hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaa x tahu gambar mana yg nak dicrop ni ju...

      Delete
  2. hamboiiii kemain memasing posing hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantang nampak kamera kn...

      Delete